17 دسامبر 2009: اپل سرانجام بر رقیب دیرینه مایکروسافت … در سهم بازار سیستم عامل های موبایل پیروز شد.
ارقام منتشر شده توسط شرکت تحقیقاتی Comscore نشان می دهد که سیستم عامل آیفون (که در آن زمان iOS نامیده می شد) عملکرد بهتری از ویندوز موبایل در ایالات متحده داشت. در آن زمان، تقریباً 36 میلیون آمریکایی تلفن هوشمند داشتند. یک چهارم آنها سیستم عامل موبایل اپل را اجرا می کنند.
تلفن های همراه نقطه عطفی در فناوری هستند
رهبر بلامنازع آن زمان، سیستم عامل BlackBerry شرکت Research in Motion بود که در 40 درصد از تلفن های ایالات متحده یافت می شد. اپل در جایگاه دوم قرار گرفت. مایکروسافت جایگاه سوم را به خود اختصاص داد و پس از آن Palm و سپس سیمبین و (آخرین) سیستم عامل اندروید گوگل قرار گرفتند.
به یک معنا، این ارقام پذیرش نقطه عطفی در فناوری است. در آن زمان، مایکروسافت از نظر ارزش گذاری بازار پیشتاز اپل بود، اگرچه ظاهراً همه چیز به سرعت در حال تغییر بود. استیو بالمر از مایکروسافت، آیفون را که رقیب بیاهمیت ویندوز موبایل مایکروسافت نامید، به تمسخر گرفت.
اما در ماه مه، اپل در ارزش بازار از مایکروسافت پیشی گرفت و از غول فناوری که در دهه قبل بر کوپرتینو تسلط داشت، پیشی گرفت. در پایان سال 2010، مایکروسافت سیستم عامل ویندوز موبایل خود را به نفع سیستم عامل ویندوز فون کنار گذاشت.
فهرست بلندبالای سیستمعاملهای موبایلی رقیب از سال 2009 نیز نشان میدهد که چقدر چیزها در سالهای بعد تغییر کردهاند. بلک بری که در آن زمان یک رهبر صنعت بود، به فکری دیرهنگام تبدیل شد. Palm OS و Symbian متوقف شده اند. به جز iOS، تنها سیستم عامل موبایل دیگری که در حال پیشرفت است اندروید است.
سیستم عامل های موبایل در حال توسعه هستند
عکس: ComScore
داده های سال 2021 نشان می دهد که پذیرش فعلی سیستم عامل گوشی های هوشمند در ایالات متحده به شرح زیر در حال سقوط است: iOS بر روی 58.5٪ دستگاه ها اجرا می شود و Android – در 41.2٪. سایر رقبا درصدهای ناچیز زیر 1 درصد دارند. مطمئناً در دهه گذشته همه چیز تغییر کرده است.
در دسامبر 2009 از کدام سیستم عامل موبایل و تلفن استفاده کردید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید.
بدون دیدگاه